Geloof in jezelf tijdens solliciteren


Uncategorized /

Solliciteren is iets waar vele van ons moeite mee hebben omdat je jezelf in een brief en een CV moet voorstellen en op een goede manier moet presenteren. Een goede indruk maken is zeker belangrijk maar niet iets waar je jezelf heel druk over moet maken.

Als je jezelf bent en eerlijk bent over jezelf, je ervaring en doelen dan ben je al over de helft. Het is belangrijk voor het bedrijf te weten wat ze aan je hebben en waar jij goed in bent en jou interesses liggen.

Werkenbijschotgroep is ontworpen om gemakkelijk, snel en geheel digitaal te solliciteren naar verschillende banen in de industrie, schoonmaak en logistiek. Veel van de vacatures worden door onze ligging aangeboden in de regio Rotterdam. In Amerika hebben we New- York en in Nederland, Rotterdam de stad die nooit slaapt.

Ben je op zoek naar een baan in de branches industrie, schoonmaak en logistiek ben je bij ons aan het juiste adres. werkenbijschotgroep daar vindt je een passende of juist geheel nieuwe uitdaging, en in samenwerking met één van onze collega’s gaan wij er samen voor jou te plaatsen voor een tijdelijke of juist langdurige uitdaging bij één van onze vaste opdrachtgevers.

Wil je meer informatie over solliciteren of wil je ons bedrijf op de voet blijven volgen zoek ons dan eens op via facebook! Wij posten daar meerdere malen per week leuke, interessante en handige posts op en verloten ééns in de maand een winactie onder onze volgers!